Instal·lacions

Praesent purus ex, porta non suscipit sit amet, pretium vel tortor. Mauris et eleifend risus, sollicitudin sodales turpis. Ut sodales diam tortor, sed accumsan leo sodales quis.

 

LoreIpsum

Projectors i ordinadors d’aula

Totes les aules del nostre Centre estan equipades amb ordinadors de sobretaula, projectors i pissarres de projecció. Això permet la utilització habitual de tecnologies multimèdia en les classes.

Aquest curs com a novetat a les aules d’Ed. Infantil estem introduint una nova eina digital que ens permet millorar el treball interactiu amb els nostres alumnes. Amb aquesta televisió podem mostrar als alumnes allò que volem treballar d’una manera més motivadora. La combinació d’aquesta nova eina amb l’ús de les tauletes digitals, crea un ampli ventall d’activitats que ofereixen als nostres alumnes noves situacions d’aprenentatge.

LoreIpsum

Pistes esportives

L’escola disposa de camp de futbol sala i bàsquet, recentment renovades.
A pista de bàsquet tenim dues pistes de minibàsquet incloses. Quatre cistelles ajustables per grans i petits i quatre cistelles fixes.

LoreIpsum

Nova aula de psicomotricitat

Com a novetat d’aquest curs, hem creat un nou espai per poder realitzar diferents dinàmiques relacionades en l’àmbit de la psicomotricitat. Aquesta nova aula es combina amb les activitats psicomotrius que es realitzen a les pistes exteriors.

LoreIpsum

Pati de sorra (Aula oberta)

Espai a l’aire lliure a on els alumnes d’Educació Infantil realitzen activitats manipulatives d’experimentació. A més, també es fa servir com a pati de sorra a on els infants juguen amb diferents elements lúdics.

Els alumnes d’Educació Primària utilitzen aquest espai per fer activitats a l’aire lliure i afavorir l’aprenentatge més manipulatiu dels conceptes

LoreIpsum

L'Hort

Enguany, amb l’ajuda dels alumnes de 4t d’ESO, hem construït un nou espai al pati de sorra, l’hort. Cada dia de la setmana un grup de primària s’encarrega de diferents tasques, plantar, regar…  En aquest espai hem plantat flors, plantes, faves, tomateres, pèsols i maduixes. Més endavant volem plantar pebrots, albergínies i cogombres.