24 d’octubre Prova de Sirenes

La segona prova de sirenes d’aquest 2019 es farà el DIJOUS 24 D’OCTUBRE, amb l’objectiu de familiaritzar la població amb els sons d’avís. És per això que us demanem que feu difusió de la data de la prova de sirenes entre tots els treballadors del centre, l’alumnat i l’associació de famílies d’alumnes.

 

Us recordem també que es tracta d’un simulacre, no d’una situació real. Per això cal tenir en compte el següent:

  • En funció de l’àrea on es trobi el vostre centre, podria ser que no sentíssiu les sirenes, però és convenient que conegueu aquesta actuació que es fa en el terme municipal on esteu ubicats.

En una situació d’emergència real: en cas d’un perill que us pogués afectar, us avisarien els responsables de protecció civil del vostre municipi o qualsevol altra autoritat que participés en l’emergència.

  • Les sirenes estan fetes per ser sentides des de l’exterior, ja que és la gent que es troba a l’exterior la que està en perill. Com que es tracta d’un simulacre, només sonaran una vegada a cada municipi (inici i final de l’alerta).

En una situació d’emergència real: en funció de la durada de l’emergència, les sirenes es farien sonar diverses vegades per alertar aquelles persones que no les haguessin sentit i avisar-les perquè es confinin.

infografia_prova_sirenes_v2-1.png_1159711839

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

® Escola Seda 2016. Tots els drets reservats.