Serveis

Menjador

L’escola disposa de servei de menjador amb cuina pròpia. Els menús diaris venen confeccionats pel servei de dietista de l’empresa Scolarest, assessorat per l’Ada Parellada i es cuinen íntegrament a l’escola.

Es pot fer ús fix del menjador i també un ús eventual. En aquest darrer cas, cal avisar els tutors cada matí i no més tard de les 10’30h.

Els alumnes d’Ed. Infantil hauran de portar una bata diferent a la de l’escola a l’hora de dinar.

 

El dia a dia del menjador

El dinar a l’escola és també una activitat educativa. Al menjador s’ensenya els nens i nenes a utilitzar els coberts, a menjar ben asseguts i a tastar tots els aliments.

1. Aproximadament a les 12’45h les monitores renten les mans als alumnes d’Educació Infantil i tot seguit els acompanyaran a les taules on se’ls començarà a servir el primet plat. En aquests moments estan atesos per 3 monitors.
2. A partir de les 13’00h entren 1r i 2n de Primària al menjador després d’haver-se rentant les mans. Es van distribuint per les taules i se’ls hi serveix el primer plat. En aquest moment una de les monitores marxa cap al pati per vigilar la resta de cursos.
3. A mesura que van acabant de dinar van sortint al pati on hi ha una monitora. Mentrestant, una altra monitora prepara les taules per al segon torn i una altra atén els nens que triguen més a acabar els àpats.
4. Més o menys a les 14’00h entra el 2n torn (des de 3r a l’ESO). Pràcticament tots els alumnes del 1r torn ja estan al pati amb 2 monitors.
5. De 14’40h a 15’00h es recullen les pilotes, joguines, etc.. i es van preparant per fer les files de la tarda. A les 14’50h s’obre la porta d’entrada a l’escola.
En cas de pluja els alumnes van a l’aula tallar a veure una pel·lícula o per a altres activitats lúdiques.

Segons els dies de la setmana es realitzen diferents activitats al pati pels més petits: els dilluns i divendres estan dedicats a jocs lliures, els dimarts i dijous a jocs dirigits i el dimecres a contes i titelles.

1img_5868

Activitats Extraescolars

Les Activitats extraescolars, és a dir aquelles que es desenvolupen fora de l’horari lectiu, són esportives.

Les activitats que es desenvolupen al col·legi són:

  • Iniciació Esportiva i psicomotricitat Ed. Infantil
  • Juguem amb els Contes Ed. Infantil
  • Jocs i Danses Ed. infantil
  • Futbol Ed. Primària i Ed. Secundària
  • Bàsquet Ed. Primària i Ed. Secundària

Les activiats esportives formen part de la idiosincràsia pròpia de l’escola. Pensem que l’activitat esportiva és el complement ideal per al desenvolupament integral dels alumnes. Es realitzen des de P3 (Psicomotricitat i Iniciació esportiva).

ea01a378-9fa0-4fa9-a490-f66d952b3580

p1150555

img-20151116-wa0003

p1150166

p1150159

Servei d’acollida

L’escola ofereix un servei d’acollida matinal des de les 8’00h a les 9’00h, per atendre els nens/es que necessiten entrar al centre abans de l’horari establert.

IMG-4928

IMG-4925

Cardioprotegit

El passat curs l’escola ha adquirit un desfibril·lador i 16 persones del centre han fet el curs per poder fer-lo servir. Estem integrats en la Xarxa d’Espais Cardioprotegits.

img_0316

® Escola Seda 2016. Tots els drets reservats.