Beques menjador escolar 2021-2022

Benvolgudes famílies,

Us fem arribar la informació que ens ha fet arribar el Consell Comarcal del Baix Llobregat amb relació a les bases de la convocatòria de beques de menjador del curs 2021-2022.

Beques menjador escolar 2021-2022

Les famílies presentaran les sol·licituds i la documentació exigida en les bases dins del termini del 3 de maig al 22 de maig de 2021 i a la pàgina web del Consell estarà tota la informació per introduir la sol·licitud on-line, guies per complimentar el formulari, bases, formulari de consultes i telèfons de informació.

Les sol·licituds es podran presentar:

Telemàticament:  Les sol·licituds s’hauran de sol·licitar telemàticament mitjançant la pàgina web del consell comarcal www.elbaixllobregat.cat, dins del termini establert.

En format paper: Els centres escolars facilitaran el model de sol·licitud en paper només a l’alumnat que no disposi de cap mitjà electrònic. Aquest model de sol·licitud s’haurà retornat per les famílies al centre escolar dins del termini establert.

Sol·licitud 2021-2022

Els centres escolars de la comarca informaran i faran la difusió de la convocatòria a les famílies matriculades en el seu centre i a les que han realitzat la preinscripció escolar.  Lliuraran les sol·licituds en paper als ajuntaments entre el 24 al 26 de maig.

El ajuntaments donaran suport a les famílies en la tramitació de sol·licituds. S’encarregaran de l’actualització i mecanització de les sol·licituds presentades en format paper, i incorporaran la puntuació social dels expedients en el programa informàtic de gestió dels ajuts individuals de menjador (PIGAIM).

 

Restem a la vostra disposició per a qualsevol qüestió que considereu.

Atentament,